Az ajánlott portál kezdő konyhaművészeknek és inyenceknek egyaránt ajánlható. Izléses kivitelben könnyen kezelhető módon lelhetünk rá az enni- és innivalókra. Az Alapszakácskönyvön kívül a következők szerint is válogathatunk a receptek között:Hűsítő koktélok
Befőzés
Grillek, kerti sütögetések
Vendégváró falatok
Diétás étkek
Növényevőknek
Halételek
Tészta, tészta, tészta
Hagymamánia
Fokhagymás receptek
Templomegere-ételek
Ripsz-ropsz vacsorákRecept kereső is található, melyben a hozzávalók alapján kereshetünk.
Kedvcsinálóként egy recept a sok közül:
Pikáns bacon-ös burgonyaHozzávalók:
nyers burgonya
bacon szalonna
vöröshagyma
vaj,
chilipor,
vegeta,
tejföl,
olívaolaj,
oregano,
salátalevélElkészítése:
A nyers burgonyat 3 mm-es karikákra szeled. Két-két karika köze felváltva teszel hagymakarikát és vajkockát. Megszórod a fűszerekkel, olívaolajjal meglocsolod, és betekered alufóliával. Beteszed az előmelegített sütőbe, ahol 35-40 percig sütöd. Ha megpuhult a gőztől a krumpli, kiszeded az alufóliából, úgy, hogy ne törjön össze. Ráhelyezed a salátalevélre, meglocsolod tejföllel és rászórod a már kisült baconszalonnát!
Megjegyzés:
Ezt eszi Amerikában a felső tízezer (homárral). Nagyon más és mégis mennyei íze van. Előételként, főételként egyaránt lehet fogyasztani. Jó étvágyat!
Vissza a kezdőlapra