Honlap-ajánló: DEMSZKYVÁROS

 

A fotó-dokumentumokból felépített honlap azt bizonyítja, hogy ha az utcákon nemcsak nézve, hanem látva közlekedünk, akkor igencsak meglepődhetünk a gyönyörű adottságokkal rendelkező fővárosunk állapotán.

A honlap készítője így ajánlja dokumentáló munkáját:

 

    "Az oldal célja fotódokumentáció keretében bemutatni 13 év Világvárosépítést és emlékművet állítani ennek a heroikus munkának. Ebből adódóan (szinte) kizárólag fővárosi indíttatású témát talál majd az oldalon. Egyelőre csak napjaink friss, ámde totális sikertörténetről, a Bartók Béla út teljes, "faltól-falig" történő megújításáról lehetséges friss élményt szerezni, de a dokumentátor célja az, hogy minden, az elmúlt évtizedben megvalósult köztéri, jól látható beruházást felkeressen Demszkyvárosban. Ha segíteni tud abban, hogy mely felújítások, átépítések vagy építések zajlottak demszkyvárosi költségvetéssel, kérem írjon. Segítségét előre is köszönöm.

 

Az oldalakon számtalan apró, talán csak a dokumentátor által észlelt hibát fog látni; akár mondhatná, túl kukacos itt valaki! Ám egyrészt tessék kicsit körülnézi Hegyeshalomtól nyugatra; igen ott a nagy-nagy Európai Unióban, ahová ez az ország is készül belépni. Elképzelhetetlen ez a slendrián munka, elképzelhetetlen ez a pocsékolás, elképzelhetetlen ez a gányolás és legfőképpen elképzelhetetlen a politikusok ilyetén mérvű hazudozása; másrészt ezek az "apróságok" mind hozzájárulnak az összkép kialakulásához, márpedig a felújított, átépített dolgokhoz egyhamar nem fognak ismét hozzányúlni, azok évtizedekig meghatározzák az utcaképet. Apróságnak tűnnek talán ezek, ám a lavina egyetlen hópelyhe sem hiszi magát a lavina okozójának..."

 

vissza Vissza a kezdőlapra