2004. január 30. péntek 22:22

 

A Fővárosi Közgyűlés Fidesz-MKDSZ képviselőcsoportjának közleménye

 

Budapest az ország "legmohóbb" önkormányzataA Fővárosi Közgyűlés Fidesz-MKDSZ frakciója sajnálattal állapítja meg, hogy Demszky Gábor ismét igazolta: nem a budapestiek főpolgármestere. Nem érdekli Budapest, nem érdeklik a budapestiek, csak az európai parlamenti kampányára koncentrál.

Uniós képviselőjelöltként az adócsökkentések révén több pénzt ígér az embereknek. De vajon hihetünk-e annak a Demszky Gábornak, aki önmaga cáfolataként évi ötvenezer forintot húz ki minden egyes budapesti család zsebéből? Vajon hihetünk-e annak a főpolgármesternek, aki az országos infláció majdnem duplájával sújtja a budapestieket? Hitelteles-e az a várospolitika, aminek következménye, hogy percenként három fő költözik el - követve a főpolgármester példáját - Budapestről?

A tények azt mutatják: nem hihetünk Demszky Gábornak.

"Magyarország nem a térség, hanem az egész kontinens "legmohóbb" államai közé tartozik. Mind a munkáltatókat, mind pedig a munkavállalókat aránytalanul "megsarcolja" - mondta a főpolgármester. Mindezek mellett nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy a fővárosi önkormányzat az ország legmohóbb önkormányzata, amely a budapestieket aránytalanul megsarcolja. Mindezt pedig a külföldi befektetők érdekében teszi.

Felszólítjuk Demszky Gábort, hogy Brüsszel helyett a budapestiekre fordítson nagyobb figyelmet, egyben felhívjuk a közvélemény figyelmét, hogy a városvezető kampányígéreteit a Budapestre mért megszorításai "hitelesítik".

Budapest, 2004. január 30.

Kupper András frakcióvezető

 

Országos Sajtószolgálat

 

Vissza a kezdőlapra