2004. április 05. hétfő 22:53

 

Vendégkönyv archívum

 

2002. április 1-től június 30-ig

 

Neve: Dárday Vilmos
E-mail címe: vili1938@axelero.hu
Hozzászólás: Nagy megdöbbenéssel láttam a mai TV-Híradóban (m1, m2), hogy a Lajosmizsei Nyomda - bizonyos Draskovics Tibor, Medgyessy Péter kabinetfőnöke utasítására - felmondta a "Magyar Nemzet" nyomtatására vonatkozó szerződést. Az ürügy többszöri fizetési késedelem lett volna, de a lap főszerkesztője cáfolta, hogy belátható időn belül késedelmesen fizettek. Marad a politikai indíték, a kicsinyes bosszú a D-209 ügyért. Kérdéseim: ki tud ennél többet, mi a várható közvetlen következmény, és nem jelenti-e ez az esemény a sajtószabadság kivételesen durva megsértését. (Végül is Magyarország egyetlen ellenzéki napilapjáról van szó...)
Bejegyzés ideje: 2002. június 28. péntek, 21:35:42

Neve: S.Agnes
E-mail címe: szabadosa@freemail.hu
Hozzászólás: Nagyon tetszik a honlap.
Egy kérdést szeretnék feltenni. Faludy György köztudottan nem volt az előző korszak kegyeltje. Éppen ezért nagyon meglepődtem, amikor egy újságban (a Story múlt heti számában) Medgyessy Péter partijáról számoltak be, amelyet azoknak szervezett a miniszterelnök, akik a kampány idején nagyban elősegítették a győzelmét. És itt díszvendég volt Faludy György. Nagyon meglepődtem, mert azt hittem volna, más a politikai meggyőződése. Ha van rá mód, érdekelne valamilyen írás, esetleg interjú, amely közelebbről is bemutatná a nézeteit.

Bejegyzés ideje: 2002. június 26. szerda, 13:32:46

Neve: iudex
Hozzászólás: Tartok tőle, hogy osztódással fog szaporulni. Hejába, no, komenista kutyábul nem lesz demokrata szalonna. De addig is, míg vajúdnak a hegyek, hőst farigcsálnak MedgyessyKÉMből. Télleg, szobra nem lesz a hős ellentállónak? Mondjuk a Szoborparkot tudnám ajánlani nekije lakhelyül...
Bejegyzés ideje: 2002. június 26. szerda, 12:35:03

Neve: tpista
Hozzászólás: No mi van a mi kis Peterkemmel?
Bejegyzés ideje: 2002. június 26. szerda, 11:35:21

Neve: iudex
Hozzászólás: Kedves Spéter, költői a kérdés. Hát ki fog az árok mélyén heverni, ha nem mi? :))) De legalább nyugodalmunk lesz. Örök nyugodalmunk... De hogy addig mi lesz?!? :D
Komolyabbra fordítva: a helyzet katasztrofális, de nem reménytelen. Még komolyabbra: nekem a bajom nem csupán a leváltásokkal, mutogatásokkal, át- és visszarendezésekkel van, ezek olyanok, mint a láz: megmutatják, hogy beteg a szervezet. A bajom a régi-új kormány filozófiájával van, már ha nem durrantanak engem farba ezen szó jogosulatlan használatáért Sókratéstől Molnár Tamásig az igazi filozófusok. Mert félek, újra a nihil eszmeisége vesz erőt sokakon, "felülről", tehát hatalommal és publicitással fognak támogatást kapni a relativizáló gondolatok, az önmegvalósító blődlik. És mindegy, hogy művészetre gondolunk-e avagy jogalkotásra.

Bejegyzés ideje: 2002. június 10. hétfő, 14:55:50

Neve: Spéter
Hozzászólás: Tüsszentettek a lisztbe. Érdekes olvasmányok kerültek a vendégkönyvbe. Nos, akik lenácizták a pogári oldalt, Orbán Viktort Hitlerrel mérték össze, mi a manóból veszik a feljogosítást, hogy csupán egy igazság van, az övék. Na meg a túlérzékenység, az is csudaszámba megy. Aki Surján úrtól számonkérte az állítólagos nyilatkozatát, ha előbb kérdez később nevethet és rádöbbenhet a sajtó ügykotyvasztására. Nem kellene nagyon sértődősnek lenni, elég visszaidézni a szoci választási központban a nézőtéren helyet foglalókat és az utcán ácsorgókat. Ez van, ez a tömeg a szocik tömege, látható háttere. Az pedig, hogy a Hon-Lap kinek tetszik és kinek nem, izlés dolga. Ha a beíró megmarad a csillagok háborúja szintjén, jogos a véleménye, nincs értelme beírni ide - neki. A lakótelepi honpolgárok érdeklődési körét jelzi, hogy a postás Népszavát és Népszabit hord ki hegyekben, Nemzetet alig-alig. Az, hogy a volt házbizalmi mozgósította a lakókat lehet igaz, lehet nem. De többen tudnak példákat a potya sörről és kisfröccsről, tehát kicsit zörög a haraszt. Jó, tudomásul vesszük a szoc-lib csapat győzött. Vajon az az elemi erővel megkezdődött vissza és átalakítás, ami jellenző a mai napokra mit ébreszt fel a tisztességes balos lelkekben? Vagy azon veszélybe került gazdasági lendület elemek sorvadásos tünetei, váltanak-e ki aggodalmat azon szoci vállalkozókból, akik ezekben bízva tervezték cégük, családjuk jövőjét? Inkább ezen témákban vitatkozzunk, mint sértődgessünk vélt, félremagyarázott gondolatokon. Mert sértődniük azoknak van okuk, akik lelki életük nyakonvágását szenvedték el a templomi felírások, adatgyűjtések során, amikor papjaikat regulázni akarták 1946-os módra. Ez tény. Egy társasában halottam, hogy a volt kormány valamennyi tagját le kellene térdeltetni és tarkón lőni. Ez hát az árok betemetése, szoci módra? Csak kivel és mivel temetődik be az árok?
Bejegyzés ideje: 2002. június 10. hétfő, 13:53:09

Neve: Spender
E-mail címe: arthur@irj.hu
Honlapjának URL-je: www.extra.hu/Szpender
Értékelés: Hemiwan?
Hozzászólás: Ennek az egésznek nincs semmi értelme. Nem csak a honlapnak nincs értelme, de annak se, amit csináltok. Pl. az hogy irtok, vagy hogy olvassátok amit mások irnak. Nincs annak értelme, hogy itt vagytok, de ha nem vagytok itt, annak sincs semmi értelme. Kérdem én: mit keres Csubakka az Endor bolygón ? ...ennek sincs semmi értelme. És amit most irok, annak sincs abszolúte semmi értelme. De ha befejezném, annak se lenne különösebb értelme, ugyanott tartanék, ahol most vagyok. Értelmetlenséget csinálnék, ahogy Ti is. De én legalább tudom, hogy nincs értelme.
Bejegyzés ideje: 2002. június 10. hétfő, 12:23:06

Neve: Surján László
Hozzászólás: Bocsánat, novák.lantosnak a nem magyarított szövegre való utalását félreértettem, pedig ő pontosan fogalmazott, és a szavazógépről beszélt, az én válaszom a nézettségi statisztikára érvényes. A szavazás eredmény tábláját megvizsgáljuk, hátha sikerül a magyarrá tétel. Magam sem szeretem a hunglish dolgokat.
SL.

Bejegyzés ideje: 2002. június 9. vasárnap, 22:24:33

Neve: Surján László
Hozzászólás: Kedves Takács József, lumpenproletár és Novák.lantos!
Ez a megszólítás kicsit furcsa, de ez áll rendelkezésemre.
Megtisztelnének, ha valamelyikük jelezné, hogy milyen hírforrásból szerzett tudomást a kifogásolt kijelentésemről.
Az önök által helytelenített mondatokhoz hasonlót csütörtökön mondtam Hatvanban egy nyilvános fórumon, amelyről az MTI tudósított. Mivel pénteken el kellett utaznom, nincs fogalmam, hogy hol láttak napvilágot gondolataim.
Délután háromkor Bolgár György készített velem a témáról egy telefoninterjút, s ekkor tudtam meg, hogy az említett MTI anyag egyáltalán létezik. Az is kiderült, hogy az anyag kicsit érdesebb, mint ahogy én szoktam beszélni, de ennek nincs sok jelentősége.
No, de rátérek a lényegre. Eszem ágában sem volt azt mondani, hogy minden pesti lakos lumpenproletár. Ez legalább akkora hiba volna, mint tagadni, hogy van egy ilyen réteg. Ha egy bajról nem beszélünk, attól még létezik. Azt a kérdést is fel lehet, sőt fel is kell tenni, hogy miért létezik? Miért nem sikerült a létező szocializmus évtizedei alatt a szellem napvilágát eljuttatni ezekhez a rétegekhez? Az idő halad, s az egymást váltó kormányoknak is talán okosabb lenne ilyen problémák megoldásában versenyezni, mint egymásról szedni le a keresztvizet.
A lakótelepek népe sem egységes, de arról több elemző szólt, hogy a nagy lakótelepes körzetekben rendre a baloldal győzött. A lakótelepi kérdés és a lumpenproletár kérdés nem azonos egyébként. Az utóbbinak mindegy, hogy nyilas vagy kommunista, az előbbiek távolról sem elvtelen emberek, hanem egyszerűen baloldali érzelműek, és úgy vélik, hogy a mai MSZP baloldali párt. (Amit én nem hiszek.)
Választókörzetemben tapasztaltuk, hogy az MSZP ahelyett hogy kampánygyűlést tartott volna, itatta a kocsmában az embereket. Mivel ez nem kampánycsend idejében történt, még kifogásolni sem lehet. Nem is tettem, de az is tény, hogy a nógrádiakra így nem tudtak hatni. Az eredmény arra utal, hogy Pesten igen. Az tény, hogy több ember ment el szavazni, mint valaha, s nekem az a gyanúm, hogy sok kisgazda még így is otthon maradt. Elmentek viszont olyanok, akik általában nem szoktak elmenni, s akiket a közvéleménykutatók nem láttak meg.
Két dolgot javasolnék illő tisztelettel: Olyan időket élünk, amelyekre nem a torzításmentes média a jellemző. Mielőtt valaki nagyon megharagszik egy-egy hír miatt, érdemes tájékozódni. Ma már interneten, emilban szinte minden politikus elérhető. (Ez jó dolog) A másik javaslatom: akinek nem inge, ne vegye magára.
Mindhárom hozzászólót köszöntöm: Surján László
Ui.(1)A statisztika "magyarítása" nem volt célunk, hiszen az egész adathalmaz egy amerikai gépről jön, ún bele sem tudok nyúlni. Ha a szövegbe belenyúlhatnék, akkor a számokba is. Az a jó, hogy külső cég csinálja, ettől talán hitelesebb.
Ui.(2)Örülök a kritikus hangnak, élénkíti ezt a kicsit unalmas vendégkönyvet. Talán itt az ideje, hogy egy szokásosabb fórumot indítsunk.
Ui.(3)A gépelési hibákért elnézést...

Bejegyzés ideje: 2002. június 9. vasárnap, 22:17:48

Neve: Takács József
E-mail címe: jtakacs.1@dpg.hu
Hozzászólás: Kedves Surján László!
Szégyellje magát azért a kijelentésért amit a pesti polgárokra tett! Kikérem magamnak hogy én megvásárolható lennék, nem úgy mint az úgynevezett megélhetési politikusok! ÍHa ön valóban keresztyén és demokrata akkor visszavonja kijelentését és bocsánatot kér azoktól akiket megbántott!!!!!!!!!!

Bejegyzés ideje: 2002. június 7. péntek, 14:21:27

Neve: Egy lumpenproletár
Hozzászólás: Ugy hiszem egyetlen normalis politikus sem nevezhet senkit lumpenproletárnak. Egy olyan ember foleg nem aki a partallami rendszerben tanult, kihasznalta a partallam adta elonyoket.
Ez a stilus leginkabb ORBAN-HITLER-STATIN-RAKOSI stilusra emlekeztet.......((((((


Bejegyzés ideje: 2002. június 7. péntek, 11:43:11

Neve: novák tamás
E-mail címe: novak.lantos@matavnet.hu
Hozzászólás: A honlap nem rossz, bár a szavazás eredményét mutató grafikon magyar nyelvű feliratozását nem sikerült megoldani.
üdv, n.t.

Bejegyzés ideje: 2002. június 7. péntek, 08:19:55

Neve: novák tamás
E-mail címe: novak.lantos@matavnet.hu
Hozzászólás: Én Súrján úr "pesti proletár fröccsel megvásárolható" mondatáról szeretnék egy szót írni. 33 éves, feleséggel gyermekkel rendelkező ember vagyok, szüleim mindig is lakótelepen éltek, ami az elmúlt hetek megnyilatkozásai alapján a "prolik" legbiztosabb ismérve. Sőt még én is lakótelepen lakom, bár jövő héten a "polgári" Budára költözünk. Mevásárolhatóságomra senkinek semmi esélye nincs. Súrján Úréknak pedig al elkövetkező 4 évre sok felebaráti szeretet küldök és ha egyszer értelmesen, egyes csoportok lenézése nélkül tud beszélni, akkor még tán a szavazatomat is megkapják. A jelenlegi megnyilatkozásaik alapján erre minimális az esély. Amúgy sok sikert.




Bejegyzés ideje: 2002. június 7. péntek, 08:15:36

Neve: Szabó Imre
E-mail címe: imre@imre-sabo.com
Honlapjának URL-je: http://imre-sabo.com
Értékelés: kapcsolat
Hozzászólás: Ismerkedés-kapcsolat !…
http://imre-sabo.com internet galériával.
beírhatod egyéb közlendődet:
-Hírdetések -Kőzlemények –Koncertek
-Fellépések -Programok -Rendezvények...
-Weblinked -Tagságod -Véleménzed...
-Weblap készitésben és bővitésben
tanácsot ad webmaster@webfrontpage.net
-További információ imre@imre-sabo.com

Bejegyzés ideje: 2002. június 7. péntek, 00:13:18

Neve: iudex
E-mail címe: iudex@freemail.hu
Hozzászólás: Nos, kedves olvtársak, nem tudom, appercipiáltátok-é a levelesláda válgatásából azt a levelet, amelyből idézni- és reagálnivalóm származik. Ímé az idézet:

"A tartalmat illetően legsúlyosabb kifogásom, hogy már néhány lap elolvasása is világossá teszi: beleesnek a mai politikai tényezők ? katasztrofális következményekkel járó - típushibájába (több, mint bűn, de az is!), azaz képtelenek tisztességes hangon írni azokról, akik más véleményen vannak, mint Önök. Ha a keresztény nevet viselő szövetség (és vajon melyikünk méltó igazán a mi Urunk nevének viselésére, akiknek arról kellene felismerődni a világon, hogy szeretik egymást ? és ellenségeiket is!) sem tud az alig rejtett gyűlölet nélkül beszélni-írni az ellenzékről (aki még csak nem is ellenség), a liberalizmust - ha az nem fideszes szabadelvűség - leprával azonosítja, akkor nem sok jövőt jósolok neki, itt azon a Magyarországon, ahol a kiengesztelődésre olyan szükség van, mint a mindennapi kenyérre.
Sok sikert kívánok és a szív békéjét, amely a megbocsátásból él!!
G.Gy."
(2000 januárjában íródott)

Az persze merő személyeskedés volna részemről, ha a szignó alapján Giczy Györgyre mernék gondolni. De ez lényegtelen is. Nem a személy, a mentalitás a fontos. Először is, mi az, hogy szeretni ellenségemet? Erre csak idézettel válasozlhatok, ha jól tévedek, Osztie Zoltán mondta egy gyűlésen: "Nem igaz, hogy mi, keresztények gyűlöljük ellenségeinket. Mi szeretjük őket és őszinte szívvel kívánjuk megtérésüket. De azt nem kívánjuk, hogy ők vezessék ezt az országot!". Nem gyűlölöm a liberálisokat, csak kinyilvánítom, hogy a neoliberalizmus (mert ami ma van, annak vajmi kevés a köze a forráshoz) szabadosságra és közömbösségre nevel, az ego fogyasztói önmegvalósítása áll gondolatai középpontjában, ezért igenis bűnös és kárhozatos szemlélet. Az Úr is kiköpi a langyosokat a szájából, szavunk legyen igen-igen, nem-nem. Tehát én a magam részéről nemet mondok erre a szemléletre. Ha ezt valaki gyűlöletnek érti, lelke rajta. S vajon nem kötelességünk-e fölemelni a szavunkat az ellen, ami emberek tömegeit teszi gyöngévé, manipulálhatóvá, önzővé?
Másodszor. Megbocsátás és kiengesztelődés? Igen, kedves G.Gy., nem hétszer, de napjában hetvenszer hétszer meg kell bocsátani felebarátomnak. Ha megbánja, amit tett! Nem gondolja, hogy jelen helyzetben ez a megbánás mintha hibádzana? Szívből meg tudok bocsátani, ha kérik tőlem. De amikor azt látom, hogy magas polcokon pöffeszkednek olyanok, akik évtizedek óta haszonélvezői a rendszernek, bármilyennek nevezzük is azt, akiknek mocskos a kezük, mert szemrebbenés nélkül kiszolgálták azt a rezsimet, mely embereket nyomorított meg, s jóllehet legtöbbjüknek nem véres a tenyere, de soknak biza Ágnes asszonyként kellene mosnia no nem a lepedőt, de a kezét, s ezek az emberek akarnak engem kioktatni türelemről (lánykori nevén: tolerancia) és megbocsátásról, nos, kedves G.Gy., ezt már nem fogadom el.
Tegye fel mindenki magában és magának az általam föltett kérdéseket és válaszoljon legjobb lelkiismerete szerint. Az eredményre kíváncsi volnék.

Bejegyzés ideje: 2002. június 5. szerda, 12:26:38

Neve: iudex
E-mail címe: iudex@freemail.hu
Hozzászólás: Akkor ne olvasd, csak a medgyessy.hu-t! Aztán gyere vissza és definiáld énnékem, ugyan sto éto "tárgyszerűség". Ladno? :))))))
Bejegyzés ideje: 2002. június 5. szerda, 11:43:17

Neve: raul
Hozzászólás: Kérem, hogy csak tárgyszerűen szóljunk hozzá a témákhoz, mert ez a lap szemellenzővel lát és csak a sját hazugságaival van eltelve!Ajánlom a www.medgyessy.hu weblapot!Tanulhatnának belőle!
Bejegyzés ideje: 2002. június 5. szerda, 10:40:28

Neve: iudex
E-mail címe: iudex@freemail.hu
Hozzászólás: Tetszik a honlapotok, gyakran olvasom, s gyakran találok olyasmit, amit másutt nem. Örülök, hogy vagytok, örülök az egyre markánsabb hangotoknak, mutatis mutandis: hajrá Magyarország, hajrá MKDSZ! :)
Bejegyzés ideje: 2002. június 4. kedd, 09:45:39

Neve: tpista
Hozzászólás: És ahhoz mit szóltok, hogy nem adja fel a lakását, inkább kidob sok milliót - ráadásul közbeszerzés nélkül? Jól kezdődik!
Pista

Bejegyzés ideje: 2002. május 28. kedd, 23:25:10

Neve: Spéter
Hozzászólás: Kedves Tpista! Tudod egy úr gatyában is úr. De nem mindenkiből lesz úr aki gatyában van. Azt szerettem volna kifejezni,a beírásommal, hogy legalább próbáljanak meg annak látszani. Különben a munkásmozgalom régi harcosaként kerülnek be a múzeumba. De hallgatva a tegnapi Kazinczy-szégyen beszédet megállapítottam, az úrhatnomság csak a saját kertre érvényes. Kifelé csak a dialektikus materialzmus jön. De mint a györsvonat.
Bejegyzés ideje: 2002. május 28. kedd, 14:55:24

Neve: tpista
Hozzászólás: Spéter, gondolod, hogy MP-ből a szó valódi értelmében úr lenne, ha a munkahelye egy történelmileg erre szánt patinás épület?
Bejegyzés ideje: 2002. május 25. szombat, 21:57:51

Neve: Spéter
Hozzászólás: Szomszédom sommásan fogalmazott tegnap: ezeknek (MSZP, SZDSZ) azért nem kell a Sándor palota, mert az csak uraknak való, ezek meg soha sem lesznek azok. Igazat is adtam neki, meg nem is. Magyar polgárként szeretném, hagy ha a miniszterelnök úr és miniszter úr megszólításnak érvényt tudnának szerezni az által is, hogy beköltöznének a palotába azok, akiknek építették. Ettől nem lesznek kevesebbek, vagy többek, pont azokká válnak, amivé szavazták öket, kormányfővé és kormánytagokká. Magyarország a régióban vezető ország lett, vezetőinek jár annyi tisztelet, hogy megfelelő helyen és súlyuknak megfelelő körülmények között végezhessék munkájukat. Ne akarjanak csak a prolik kormányzata lenni! Ne akarjanak mindenből múzeumot csinálni, mert akkor belőlük is múzeumi tárgy lesz.
Bejegyzés ideje: 2002. május 24. péntek, 14:12:37

Neve: <button>a</button>
Hozzászólás: <button>x</button>
Bejegyzés ideje: 2002. május 15. szerda, 15:47:45

Neve: tpista
Értékelés: derék
Hozzászólás: Kedves Spéter!
Kettővel ezelőtti beírásod ingerelt, hogy én is írjak.
Valóban egyértelmű: az új koalícióban a farok csóválja a kutyát. Ez azonban nem szokott sokáig menni. Most viszont van rá esély, ugyanis a kutya feje mintha maga is farokból állana.
Tehát a kutyafejű tatár mellé bekerülhet meséinkbe a farok fejű szocialista. Szép új világ...
Jó éjt, Pista

Bejegyzés ideje: 2002. május 14. kedd, 22:34:02

Neve: Spéter
Hozzászólás: Kedves ismerősöm orvos. Röntgen orvos, aki át szokta világítani a betegeket. Megnézi őket, keresvén elváltozásokat, amelyek akár kórosak is lehetnek. A minap egy korábbi átvilágító olvasta fel leletét egy pácienséről, aki szemlátomást elvesztette a leletet nem is emlékezik rá, mi volt a sorok tartalma. Pedig eszébe kellene idéznie, mert az ilyen kóros góc el is terjedhet, más eddig egészségesnek hitt részeket támadhat meg és az egész végül egy belső rothadássá válhat. Megkell szívlelni néha az átvilágítók véleményét, a leletet újra el kell olvasni, addig, amíg nem késő.
Bejegyzés ideje: 2002. május 14. kedd, 09:58:37

Neve: Spéter
Hozzászólás: tes mondani mennyi is a négy? Szerintem hat. Bravó SZDSZ. Horn Gyula idejében a szocik veletek mosták fel a folyosót. Most ti az egész épületet felnyalattátok a szocikkal. Maradt nekik a reszli. Az a párt, amelyik ennyire hatalom éhes megérdemli, hogy gatyára vetköztessétek. Végül is hat minisztériumot kaptatok: a gazdasági, a közlekedési, a vízügyi/hivatalt/, az informatikai, a környezet, az oktatás mind hozzátok tartozik. Az ágytál maradt a szociknak. Ez a győzelem egyenlő a vereséggel. Kedves szoci képviselők, valóban ezt akartátok, akarjátok?
Bejegyzés ideje: 2002. május 13. hétfő, 11:44:08

Neve: Spéter
Hozzászólás: A Köztársaság téren elromlott a kikapcs gomb. Ez általában piros szokott lenni. Hiányában pirosra dagadó arcocskákat látni, melyek a képernyőkről, mint neuropatológiai produktumok lihegnek ránk egyszerű pogárokra. A kampámynak nincs vége, az igazi most következik addig, míg a Fidesz és vezetése el nem vész a szoci ködben. Vajon mit is gondolnak majd a leendő külügyér külföldi tárgyaló partnerei, amikor két diplomáciai mosoly között sarat dobál a polgári oldalra. T. leendő külügyér úr, Európa lassan, de biztosan jobbra fordul. Nehéz lesz eladnia ezt a fajta szoci politikai kultúrát a polgári kormányoknak. Talán csak a szlovákok lesznek erre vevők, a románok már nem, mert ők az Eu-ba tartanak, ahová nem smakkol a bolsi duruzs. Javaslom, tehát javítsák ki a kikapcs gombot és nyomják meg. Mint mondtam piros szokott lenni. Hasonlít a szekfü szinéhez. A zöldhöz ne nyuljanak. Az a természet, a termőföld, az élet és a polgáriasodás szine.
Bejegyzés ideje: 2002. május 10. péntek, 13:49:37

Neve: Spéter
Hozzászólás: Kedves HÜHA! Természetesen men kell mindenben azonos véleményen lennünk. Voltak hibák, lesznek is. Azonban kormányzati helyzetben nem ismerni fel az ellenfél akaratát és nem fellépni ellene, az nagy hiba. A FIDESZ a fiatalok pártja és...Valahogy hiányzott, és ezt OV is elismerte a BBK-ban mondott beszédében, szóval hiányzott a 45 év feletti értelmiségi és alkalmazotti rétegek megszólítása és megnyugtatása.A "jövő elkezdődött " nem teljesen nekik szólt. Újra leírom, az a 25-35 éves, aki nem többszázezres fizetésből él, segítségért csak a szüleihez fordulhat elsődlegesen. Ha az elveszítheti állását, mert egy fiatalabb kívánkozik oda, és erre sok példát tudok mondani, ahol ez bekövetkezett és a fiatal kellő tudás nélkül rombolt, mint elefánt a boltban... szóval a szülei megélhetési lehetőségeinek féltése olyan ellenállást válhat ki, ami néha még erőssebb, mint a pozitiv jövőbe vetett hit. Továbbá az elvtiknek megvoltak, megvannak az emberei, a FIDESZ-nek még nem teljes a listája. Ott, ahol a soför hibájából a miniszternek mennie kellett, ahol mindenkire szabadon ráfoghattak mindent és az nem cáfolt vagy védekezett, ott hibák vannak. Ezek a hibák mindvégig emberi szálakon indultak el, tehát a hibázó tetten érhető. Csak akkor lehet okulni a történtekből, ha a megfelelő következtetéseket levonjuk. Franz Beckenbauer megdicsérte a Bayern München csapatát milyen jól teljesített, ám a fél csapatot leküldi a pályáról. Biztos vagyok, hogy van a FIDESZ-ben olyan második vonal, amelyből meríteni lehet. Ám ha a varjú csak átül egy másik ágra, odalesz a vetés.
Bejegyzés ideje: 2002. május 9. csütörtök, 12:29:48

Neve: Tóth Imre
E-mail címe: wise.hungary@mail.datanet.hu
Hozzászólás: Tisztelt Szerkesztőség!
Gratulálok szép internet megjelenésükhöz! Sajnos az egyik oldalon Önökhöz méltatlan írás jelent meg Fábián Tibor tollából a Szcientológiáról. Nem méltó Önökhöz, miközben más tisztességes embereket bánt. Sajnálom, hogy Istenfélő emberek nem átalkodnak mások hírnevét rombolni. Ezt soha nem láttam a Bibliában helyesnek ítélve.
Üdvözlettel,
TI

Bejegyzés ideje: 2002. május 6. hétfő, 22:05:40

Neve: Dárday Vilmos
E-mail címe: vili1938@axelero.hu
Hozzászólás: GYERE EL
és hozz magaddal még egy embert!

Május 7-é, kedden 19 órakor
a Várban, a Dísz téren

ORBÁN VIKTOR

mondja el gondolatait
a Polgári Magyarország jövőjéről.

Hajrá Magyarország!
Hajrá magyarok!

Bejegyzés ideje: 2002. május 6. hétfő, 15:25:36

Neve: HŰHA
Értékelés:
Hozzászólás: Szerintem a Fidesz egyik ereje, hogy nem kívülről irányítják. Kövér - üzenem spéternek - nem irányította a kampányt, ha tehát nem tartod azt jónak, Kövért nem hibáztathatod. Másrészt nézzétek meg az egyes pártok mandátumainak, szavazóinak alakulását 90 óta. A szocika hány szavazatot vesztettek aaa kormányzás alatt? S mi hányat nyertünk?
Sok "ha" mondható, pl az is, hogy "ha Kövér nem szólel meg", de olyan sok hasolnó mondat létezik, hogy egyiket sem lehet túlreagálni. Egyet én is mondok: "Ha a Centrum nem jön létre, nem kap óriási média hátszelet, akkor" vagy egy másik: "Ha Torgyán nem hülye, hanem korrekt partner, akkor..." Végül: "Ha Csurka még az MDF-ben van..."
Azaz sok helyen lehettünk volna jobbak. Kövérre szükség van.

Bejegyzés ideje: 2002. május 6. hétfő, 07:27:36

Neve: Spéter
Hozzászólás: Van, aminek örül az ember van, aminek nem.Több bölcsességet várna el az ember a FIDESZ-től. Pölö ne Kővér László legyen a választmány elnöke. Ha jól tudom Ő vezette a kampányt, és a vereségben egy picit benne volt a közszereplése is meg a későn ébredő kampányvezetése is. Ha a Fidesz jobban átgondolta volna, talán az MKDSZ-Fidesz összefogásból is meríthetett volna. Kővér Laci úr nem fog mindig hallgatni és a be-be csúszó sommás véleménye ismét okot és lehetőséget ad a támadásra. Kár előnyt adni az indulásnál az ellenfélnek.
Bejegyzés ideje: 2002. május 3. péntek, 17:55:02

Neve: Spéter
Hozzászólás: Mivanittkérem? Az ember arca kicsomagolódik hő hatásra. Ez az LB döntés mélyütés volt a demokrácia számára. Igy megpucolni a felelőség alól, hát emberek? Akkor hogy fognak lesittelni valami főmaffiózót, ha már ebben az ügyben sem mernek bármit is tenni. Hová lett a jogbiztonság?
Úgy tudom, ha a jogalkotó szándéka a törvény módosításában jelenik meg, akkor a szándékot kell elsődlegesen figyelembe venni és ehhez kell értelmezni a törvényt. Na de egy határozatot állásfoglalásnak minősíteni?! Akkor az OVB nem hozott határozatot, csak állásfoglalást, így határozat nélkül az egész választási procedúra érvénytelen.Jó lenne és talán világosabb lenne a helyzet, ha az Államelnök úr a jelen kevésbé egyértelmű joghelyzet miatt előzetes kontrollra az Alkotmánybírósághoz fordulna, mert kormányfői megbízatást adni ebben a helyzetben több, mint érdekes.
Egy már most is biztos: félelmetes nagyságú erő mozdult meg a polgári értékeket képviselő kormány ellen. Most látszik, a rendszerváltás sohasem kezdődött el, csak a bejárat lett átfestve. Isten óvja a keresztényeket és a magyarokat!

Bejegyzés ideje: 2002. április 30. kedd, 13:24:11

Neve: Kardos Mihály
E-mail címe: m.kardos@matavnet.hu
Hozzászólás: Tisztelt Uraim!

A tervezett éjszakai kedvezmény megszüntetése miatt tervezem az internet előfizetésem felmondását.
Kérem tájékoztassanak az akció keretében kapott második ISDN vonal felmondása mikor lehetséges, illetve megtartása milyen költségekkel jár.

Tisztelettel!

Kardos Mihály

Bejegyzés ideje: 2002. április 29. hétfő, 19:40:32

Neve: Kardos Mihály
E-mail címe: m.kardos@matavnet.hu
Hozzászólás: Tisztelt Uraim!

A tervezett éjszakai kedvezmény megszüntetése miatt tervezem az internet előfizetésem felmondását.
Kérem tájékoztassanak az akció keretében kapott második ISDN vonal felmondása mikor lehetséges, illetve megtartása milyen költségekkel jár.

Tisztelettel!

Kardos Mihály

Bejegyzés ideje: 2002. április 29. hétfő, 19:40:16

Neve: Hortobágyi Krisztina
E-mail címe: hk@yahoo.com
Értékelés: 5
Hozzászólás: Győztünk! csak nem számoltunk a kommunisták 1947-es stílusával!Számoljuk újra!!!!
Bejegyzés ideje: 2002. április 28. vasárnap, 18:32:18

Neve: apista
Hozzászólás: Alap igazságot írok nektek:
meggazdagodni, kiugrani az átlag közül, CSAK mások rovására lehet, nem aza kérdés hogy ez jó vagy nem,csak az, hogy a mások akár meg is dögölhet ebbe !!!!!!
Ezek után ki - ki döntse el, hogy igazából van -e itt másság?

Bejegyzés ideje: 2002. április 27. szombat, 18:27:51

Neve: Spéter
Hozzászólás: Azt olvasom: Létbiztonság, Közbiztonság, Jogbiztonság! Akkor az OVB elleni hecckampány és a "felszólítom a FIDESZ-t..." hangnem melyik passzusra vonatkozik? Avagy csak az elvtársaknak lehet igazuk? No szépen nézünk ki már most, az elején!
Bejegyzés ideje: 2002. április 26. péntek, 12:09:00

Neve: Spéter
Hozzászólás: Hogy is hívnak? Van rá három magyarázatom, de mindegyiket félre érthetik. Lesz nevem, de nem lesz, azaz lesz, de másképpen fognak hívni. Valahogy ilyennek tünnek a következetes szoci nyilatkozatok.Már most keresik a kifarolás lehetőségét.A saját szavaik mögül, a cserbenhagyott választóik mögül, az átvert választóik mögül, korra, nemre való tekintet nélkül. Vajon miért szidja a néni a postást, ő a szocikra szavazott és a postás csak nem hozza a beigért 19 ezer forintot? Már vannak csalódott emberek. Meg érdekes szavazat újraszámlálási eredmények. Hol van az igazság? Mondom én néktek, vigyázó szemetek Vecsernyés doktorra vessétek. Mert az általatok meghozott törvényeket legjobban nektek, szocikáim kell ismernetek. Minden történés mögött van egy magasabb gondolat... mondta Viktor. Ezen érdemes elmélkedni.
Bejegyzés ideje: 2002. április 25. csütörtök, 16:25:00

Neve: Virághalmy Géza
E-mail címe: gvirag@axelero.hu
Hozzászólás: Ma sok minden eldől, ami a jövőt illeti. Vajjon hogyan dönt az MDF. Egységben lenne az erő.
Az jó, hogy Szerencsen szerencsénk volt. Már csak nyolc képviselői hely a külömbség.

Ez jó.

Bejegyzés ideje: 2002. április 24. szerda, 18:46:39

Neve: Spéter
Hozzászólás: Mindennek ára van! A győzelemnek is és a vereségnek is. Most úgy tűnik a győzelemnek nagyobb az ára. Mindkét oldalon emberek vannak és lelkiismeretek. Még akkor is lelkiismeretek, ha nem úgy néz ki hirtelen rápillantáskor. Mert este a lefekvés után átgondolván a napot meg kell mozdulnia mindenkiben, vajon jót avagy rosszat tettem? Ez vonatkozik a most zsigerből szavazókra is. Ebben az országban minden az ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL valósult, valósul meg. Aki ezt leprivatizálja magának, az ellopja. Ez érvényes a lelkiismerettel rendelkezőre és az anélkülire is. Lehet most kérni, követelni bármit, de vajon kapni mennyit szabad. Vajon az az újonnan megválasztott fiatal szoci képviselők dalolva adják-e nevüket és gombnyomásukat 19 képviselőtársuk farkasétvágyához. Vajon adják-e nevüket és gombnyomásukat az igéretekkel ellentétes cselekedetekhez? Vajon beleeggyeznek-e és támogatnak-e egy erőszakos migrációs politikát? Vajon a párthűségen felül kerekedik-e a lelkiismeretük? Vajon lesz-e magyarság tudata néhányuknak? Ez kiszámíthatatlan! De meg kell értenie mindenkinek, 1994 elmúlt. Darabra itt már többen vannak. Ott a szociknál többségében csak a nyugdíjasokra lehet számítani. Meg a volt szakszi aktivistákra. És ne feledje senki, a szoci gyülölet kampány eredményeként a jobb oldal egybe kovácsolódott. Viktor és Zoli. Már most keressetek egy jó nagy teret, ahol elférünk két és fél milliónyian.
Bejegyzés ideje: 2002. április 24. szerda, 11:08:51

Neve: tpista
Hozzászólás: Elnézést, az előző bejegyzésemben nem mondtam, hogy Nádas Józsefnek felelek.
Azóta megnéztem a mai anyagot. Nagyon örülök, hogy a Nagymarosi Levél megjelent a honapotokon. Javaslom terjesszük mindenfelé, nemcsak a fiataloknak hasznos, ha végéggondolják.
A levéálre kattintva van egy lehetőség, letölteni rtf formátumban. Megtettem. IE 5.5 a böngésző, amin most nézem a lapot, ez megmaradt, de ezen belül jelent meg a word. Még máshol nem láttam ezt a megoldást, pedig bizonyos oldalak esetén nagyon hasznos lene. Tudjátok, hogyan kell csinálni? Minden továbbterjesztésre való szöveget jó lenne így (is) kitenni.

Barátsággal: Pista

Bejegyzés ideje: 2002. április 23. kedd, 10:25:38

Neve: tpista
Hozzászólás: Nem nagy kunszt. Latorcai szépen nyert Esztergomban, de kikapott Dorogon és a bányász-falvakban.
:-(
Pista

Bejegyzés ideje: 2002. április 22. hétfő, 22:36:49

Neve: Nádas József
Hozzászólás: Segítség, mondja meg valaki, hogy Esztergomban, a Bazilika városában, a legfőbb egyházmegyénk városában, hogyan nyerhetett az MSZP.

Bejegyzés ideje: 2002. április 22. hétfő, 20:58:55

Neve: Christopher Adam
Honlapjának URL-je: www.geocities.com/magyariskola
Hozzászólás: Azt hiszem, hogy most nincsen sok okuk a határon túli magyaroknak örulni és remélni, hogy az MSZP-SZDSZ kormány folytatni fogja a Fidesz-MDF-FKGP összmagyarság politikáját. Igaz, hogy itt nyugaton mi nem igazán éreztük a kárpát-medencében kialakuló kulturális egységet, de mi is erőt merithettünk abbol, hogy végre sok év után a Magyar kormány elismeri, hogy Magyarország határain kivül is vannak magyarok.

Sőt, még a kárpát-medencén kivül is élnek jelentős nagyságú magyar közösségek. Talán mi, a második generációs kanadai-magyarok már azért keverjük az angolt és a magyart, vagy éppen a franciát és a magyart, de azért mi is egy nagyobb magyar nemzethez tartozunk. Ha eljönnek egyházainkba, hétvégi iskoláinkba, cserkészetre vagy a több más szorványságban lévő magyar egyesületeinkbe, akkor bárki láthatja, hogy önerőböl mit epitett fel a határon túli és kárpát medencén kivüli magyarság.

Remélem, hogy ha a kormány nem akkor az új ellenzéki Fidesz-MDF továbbra is szemelőtt tartja azt, hogy valóban 10 plusz 5 milló magyarrol van szó...és az utóbbi 5 továbbra is számit.




Bejegyzés ideje: 2002. április 22. hétfő, 14:10:58

Neve: Dárday Vilmos
E-mail címe: vili1938@axelero.hu
Hozzászólás: A legutóbbi napok eseményeinek hatására elemi erővel söpört végig a felháborodás a KDNP honlapjának (http://www.kdnp.hu) vendégkönyvén. Érdemes végigolvasni.
Bejegyzés ideje: 2002. április 17. szerda, 23:46:54

Neve: Spéter
Hozzászólás: Bartók és társainak üzenném..., de felesleges, agyuk elborult, bedugult a fülükkel együtt. Úgy sem értenék meg, mert az értelem nyelven nem tudnak. A komcsi blokk most végre megmutatta arcát a KDNP-belül. Miért akartok szerecsen mosdatók lenni, amikor fekete a ti kezetek is!? Attól még nem lesz keresztény a szoci párt, attól még felfordul a keresztény ember gyomra, ha ti oda tartotok. Csak arra vagytok jók, hogy ne alakulhasson újra a KDNP és ebben lihegtek segíteni a szociknak, a templomi összeíróknak. A Centrumnak vége. Mert hitt néhány ezer ember a középen állásotoknak. Most kiderült középen vagytok, az árnyékszéken, pont a lyuk felett. A pottyanás elkerülhetetlen lesz. Állhattok majd bosszút keresztény módra keresztény embereken, mert jön újra Recsk -Kuncze beigérte- leszünk Kelet-európa Izraelje és ti ide be akartok társulni. Kupának volt esze a trükkhöz, de ti ebben szegényesen vagytok. Szégyelném magam a helyetekben de értetek még ezt az áldozatot sem érdemes meghozni.
Bejegyzés ideje: 2002. április 17. szerda, 10:19:27

Neve: Spéter
Hozzászólás: Tes' mondani, mennyi is a mennyi? Pontos mérnöki számításom van arról, hogy a kereskedelmi média bajnokoknak nem megy a mennyi meghatározása.Nem is ez a lényeg. Az, hogy a mennyi szemmel láthatóan borzasztóan sok. Sok volt és még több lesz, mert nem volt ott mindenki.Ezt már figyelembe kell venni a másik oldalon is, mert egy szimpátia tüntetést nem lehet visszaszervezni, szegény nyugdíjas néniknek, bácsiknak kell az erő vasárnapra. Vajon elég lesz-e a jövőre nézve ott balon az egyre fogyatkozó nyugdíjasok támogatása. El kellene gondolkodniuk ha végig nézték az arcokat. Mert pont az a középkorú társadalmi réteg jelent meg, amely támogató létezésében oly nagyon bíztak a balosok. Most itt, a téren és a környező utcákon Lánchíd, Margit híd, Bajcsy-Zs. út által határolt területen álldogált pár ember - úgy 15-ször százezer. Vagy egy kicsivel több.
A lényeg a részletekben van. Mondhat bárki, bármit vasárnap egész nap figyelni kell a boritékokra, ne legyen bennük 7 kék cédula, ne legyen lehetőség a mozgó urnákat csak az ellenzék vihesse ki és ne legyen lehetőség, hogy olyanok is felkerüljenek a listákra aláírásukkal, akik analfabéták. Kapjanak az idősek is fasirtot akárhogy is szavaznak. Legyen béke és zseretet a szivekben. Mert győzünk és... megbocsájtunk az ellenünk vétkezőknek, de szabadíts meg minket a gonosztól..

Bejegyzés ideje: 2002. április 15. hétfő, 13:03:41

Neve: huphup
E-mail címe: beckljm@novonet.hu
Hozzászólás: Terjesztendő kortárs "remekművek":
Meghívó!
Csőben az ország címmel országos buli a MaSzoP központban. Meglepetésvendég az új pénzügyminiszter, Bokros Lajos.


Orbán Viktor azt üzente,
Nem elég a regimentje,
Ha még egyszer azt üzeni,
Mindenkinek el kell menni!
Éljen a Haza!


Budapesti parasztok,
Medgyessyre szavaztatok,
de eszmél a vidék,
nem kell nekünk pribék.
Lesz még hab a tortán,
vezérünk az Orbán.


Sikertelen bankár és tehetségtelen diplomata pufajkáját politikai tapasztalatra cserélné.


Házasodik Medgyessy, Kuncze Gabit kéri,
Csiszeg-csoszog a Kovács násznagy akar lenni.
Odaugrik a Thürmer vőfély akar lenni,
Mindenféle csúf bogár kormányban akar lenni.


Mint elefántnak kell az ormány,
Kell magyarnak a polgári kormány.


Romlott ez a Meggyes pite.
Megrendült az ország hite,
Ember küzdj és bízva bízzál!
Orbán Viktor kormányozzál!


Orbánnak rendületlenül légy híve, ó magyar!


HÍR Medgyessy máris átalakítja tervezett kormányát. Új miniszterjelöltek: igazságügy: Tocsik Márta, pénzügy: Bokros Lajos, kulturális örökség: Thürmer Gyula, vidékfejlesztés: Demszky Gábor.


Orbánnak, rendületlenül légy híve, oh magyar!


Vörös szegfű, tripla madár,
Te ünnepednek, vége már!
Laci, Peti, Gabi mondja: kár!


Bejegyzés ideje: 2002. április 11. csütörtök, 20:23:02

Neve: Spéter
Hozzászólás: A miniszterelnök úr TF-i beszédét a túloldalon a demokrácia elleni támadásnak minősítik. Mit is mondott? Csak annyit, mi a tét. Ezt ugyancsak elmondták a kritikájukban a túloldaliak is. A recept szoci módra egyszerü, mondani kell valami gyűlöletkeltőt és azt két nap múlva a kormányzati oldal szájában kell tenni. Kabátlopási trükk. Az igazság antidemokratikus, ha a szocialista demokrácia tanai szerint elemezzük. Viszont az igazság darazsának csípése fájdalmas, tehát a csipkelődő darazsat el kell taposni. Miért beszéltek magatokról, mint nyugodt nemzeti erőről, ha minden demokratikus kritikát azonnal, tűzzel, vassal eltiportok. A diktátorok mindenkor óvakodnak az igazságtól, rendszerint hazudnak. Orbán Viktor idézte a parlamenti jegyzőkönyvekből az igazságot,s lám a szoci válasz hazudott. Tanulságként: a baloldal képtelen már bevált receptek alapján működni, csak a saját kútfeje után tud menni, ez pedig árrobbanást, az infláció újbóli elszabadulását, a kiosztott segélyek azonnali elértéktelenedését jelenti. Az ország elveszti alkalmasságát, hogy belépjen az EU-ba, így visszajöhet a szocialista piacgazdálkodás, az Orbán kormány által összegyűjtött milliárdok elkótyavetyélődnek, saját érdekközösségekbe vándorolnak. A külföldi(sic) tőke jól jár, felerősödik a menekült migráció Közel-keletről, Ázsiából. Szégyelheti magát újra aki magyar és nem homoszexuális. Az egyházakra ismét rájár a rúd, az egyházi oktatásnak(keresztény-keresztyén) befellegzik. A baloldali média elsöpri az aprócska konzervativ médiát, jöhetnek az erőszakot tápláló filmek, a horrorok, a 30 halottas "kaland" filmek.
Vajon most miről fog szólni a Heti Hetes?

Bejegyzés ideje: 2002. április 11. csütörtök, 10:20:20

Neve: tpista
Hozzászólás: Kedves Nagyi,
teljesen egyetértek, egyetérzek a véleményeddel. De remélem, hogy nemcsak ebben a vendégkönyvben szerepel, hanem elküldöd pl. az index valamelyik fórumára is. Ott többen olvassák a másik oldalról.
Pista

Bejegyzés ideje: 2002. április 9. kedd, 07:59:05

Neve: Nagy Istvan
E-mail címe: nagyi@ktrade.org
Hozzászólás: TRIANON II: Magyarorszag megtagad es elad minket?!?
Felhivas a hatarontuli magyar tarsaimhoz...

A valasztasok estejen - meg be sem bizonyodva sikererol -
Medgyesi "elvtars" ujra CSAK 10 millio magyarrol beszel,
kovetkezesen es patosszal. A Duna Televizion sorra bejelentkeznek a
hatarontuli magyarok kepviseloi, az erdelyi
Szekelyudvarhely polgarmestere, vajdasagi magyarok, stb.
es fajdalommal, csalodottsaggal hangjukban kozlik, hogy a
az elso valasztasi kor eredmenyei nem hoznak megnyugvast,
szerettek volna ujra a polgari kormanyt Orban Viktor
vezetesevel. Ugyanakkor kierzodik hangjukbol a tehetetlenseg,
a potszerep.

2002. aprilis.8.: Sepsiszentgyorgy utcai. Magyarok, akik
tegnap meg boldogak voltak, hogy ujra a magyar nemzet melto
tagjai, mar mar gondterhelten es pesszimizmussal tekintenek
a magyar jovore.

Mit tettel, Magyarorszag? Miert tetted ezt velunk?
Istenem, szep es felemelo volt rovid ideig ujra a buszke,
ujraegyesitett magyar nemzet tagja lenni, de mindez ma
mar csak egy szep, tunekeny alomnak tunik.

Az elso Trianont idegenek "muveltek" magyarok ellen,
es a magyar nemzet gyaszba borult hosszu-hosszu
idore. A masodik Trianon eloszele 2002.apr.7-en suvitett
vegig, de most MAGYAROK TETTEK MAGYAROK ELLEN es
a demokracio vivmanyakent konyveltek el.

Koszonjuk nekted, magyarorszagi MSZP valasztok, akik nehany
forint beirgert nyugdijemelesert eladtatok minket, (test)vereiteket!
Ujra "buszke" romanok, szerbek, szlovakok stb. lehetunk.
Mig az MSZP elozo kormanyzasa alatt "olah ciganyoknak"
titulaltak az erdelyi magyarokat, ugy 2002-tol ujra
elvarhatjuk ezt.

Valasztasi jogunk nincs, de kerem minden hatarontuli
magyartarsamat, hogy eljen az internet adta lehetosegekkel,
jutassa el erzeseit a lehetseges legtobb magyar elektronikus
forumra! Amig 80 even at tehetetlenul turtuk szetszakitottsagunkat,
most nem nezhetjuk el, hogy ujra kitaszitottak legyunk.

Kedves hatarontuli magyartarsaim, probaljuk meg egyutt
bebizonyitani, hogy meg elunk es mi is letezunk! Talan
meg a ket het alatt tehetunk valamit es megmenthetjuk
magyarsagunkat, tamogatva azokat a polgari eroket,
a magyar jobbot - es kulonosen a Fideszt -, akik
megadjandekoztak a magyarsagtudat legszebb elmenyevel!!!

Egy percet kerek attol, aki a szocialistakra szavazott,
csak egy percet, amelyben felreteve a valasztasi kampany
hangulatat, nezzenek szivukbe es gondoljak el: Onok is
lehettek volna helyettunk, Onok is kerulhettek volna nem
joszantukbol az Anyaorszag hatarain tul es higgyek el,
mindennapos gondjaik kozt inkabb mar olyanok szerepelnenek,
hogy hol es mikor szabad anyanyelvukon megszolalniuk!

Csak egy percet kerek a szocialista szavazoktol: nezzenek
magukba es dontsek el, mit erezhettek oseink, amikor a trianoni
dontes megszuletett!

Egy csalodott, ujra eladott hatarontuli (meg) magyar,
Nagy Istvan

Bejegyzés ideje: 2002. április 9. kedd, 01:07:47

Neve: ZéGé
Hozzászólás: Ugy látszik sokan vannak, akik bedőlnek a hazugságoknak. Az ilyen ember mindent elhisz.
Tehát azt is elhiszi, amit MI mondunk neki, csak JOL kell mondani!
Menjünk, szólítsuk meg őket!
Mondjuk el nekik, hogy hol csapták be őket!
Higgyünk az igazság erejében!

Bejegyzés ideje: 2002. április 8. hétfő, 15:59:11

Neve: Dárday Vilmos
E-mail címe: vili1938@axelero.hu
Hozzászólás: Maximálisan egyetértek tpista véleményével. Egyébként pedig:
Figyelemre méltó beszámoló olvasható a http://web.axelero.hu/kerdem 1/ honlap "Országgyűlési választások" menüpontjában a "Kereszténydemokrácia az újraegyesülő Európában" című, március 22-én megtartott konferenciáról (Kovács K. Zoltán írása).

Bejegyzés ideje: 2002. április 5. péntek, 23:53:07

Neve: tpista
Hozzászólás: Sziasztok, rég jártam nálatok. Vasárnap ne csak internetezzetek, hanem válasszatok is.
Sajnos a választék kicsi, Orbán az egyetlen, akire rá lehet bízni az országot.
Medgyessy ma este már pakolhat.
Ha csak otthon nem maradtok.
Pista

Bejegyzés ideje: 2002. április 5. péntek, 22:54:34

Neve: Spéter
Hozzászólás: Nézem a falfirkákat a választási plakátokon. Mindnek van üzenete. Kinek a műveltségi szinvonaláról, kinek nyelvismeretéről, kinek sommás véleményéről. Nekem legjobban a szadesz lakátja tetszik: az SZDSZ rendbe teszi a dolgokat. Vajon mit is jelenthet ez. Csupán "dolgok" vannak eme kis hazában? Mi az, hogy dolgok? Mi a frászt jelenhet ez, ilyen ködösen fogalmazva? Nézte melettem egy idősebb úr is aki csak annyit mondott némi elmélkedés után " madárkáim ez nem a ti dolgotok".Szerintem sem. A szadesz ebben a kampányban nem tudott javasolni olyat, amiből kitünt volna érzéke a politizáláshoz. Ha ennyire nem értetek a dolgokhoz, akkor minek akartok belefogni? Mert ez a plakát és a politikai utatok melléfogás, nem csoda ha lassan tele lesz itt nem idézhető véleménnyel, falfirkával.
Bejegyzés ideje: 2002. április 2. kedd, 12:10:07

Neve: Volentics Vera
E-mail címe: hep1@axelero.hu
Értékelés: kiváló
Bejegyzés ideje: 2002. április 2. kedd, 01:21:55

Neve: Volentics Józsefné
E-mail címe: hep1@axelero.hu
Értékelés: kiváló
Bejegyzés ideje: 2002. április 2. kedd, 01:19:28

Neve: Volentics Józsefné
E-mail címe: hep1@axelero.hu
Értékelés: kiváló
Bejegyzés ideje: 2002. április 2. kedd, 01:12:58
 

 

vissza Vissza a kezdőlapra